Εκδόσεις Φιλία

Ποιοι είμαστε

Οι εκδόσεις Φιλία, είναι ένας σύγχρονος εκδοτικός οίκος, που παρουσιάζει βιβλία νέων και μη συγγραφέων, από όλα τα ρεύματα της Ελληνικής λογοτεχνίας.

Στους δύσκολους καιρούς της οικονομικής κρίσης που διανύουμε, η Φιλία Εκδοτική, έρχεται να δώσει μια διέξοδο σε παλιούς αλλά και νέους συγγραφείς, που θέλουν να δουν τα έργα τους δημοσιευμένα.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι συνεργασίας ανάμεσα σε έναν δημιουργό και μία εκδοτική εταιρεία. Πόσο μάλλον όταν το κύριο μέλημα σ΄ αυτή τη συνεργασία είναι:

-η προαγωγή και προώθηση της τέχνης,

-ο σεβασμός στον συγγραφέα/ δημιουργό και

-η συνέπεια στο αναγνωστικό κοινό

Ως αυτοεκδοτικός εκδοτικός οίκος, ασχολούμαστε με την έκδοση βιβλίων και άλλων εκδόσεων χωρίς την ανάγκη ενός παραδοσιακού εκδοτικού συστήματος. Ο αυτοεκδοτικός οίκος δίνει τη δυνατότητα στους συγγραφείς να αναλάβουν οι ίδιοι την παραγωγή και την διανομή των έργων τους εάν αυτό επιθυμούν ή να το αναλάβουμε εμείς.

Σε εμάς οι συγγραφείς έχουν τον πλήρη έλεγχο επί του περιεχομένου, της σχεδίασης και της διανομής των βιβλίων τους, εμείς όμως τους προτείνουμε το καλύτερο.

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50

Θα παραλάβετε την παραγγελία σας περίπου σε 3-5 εργάσιμες ημέρες.

Δωρεάν επιστροφές

Δεχόμαστε επιστροφές για πρόσφατα αγορασμένα προϊόντα εντός 15 ημερών από την πληρωμή.

Μέθοδοι πληρωμής

Δημοσίευσε το δικό σου βιβλίο

Ας κανονίσουμε ένα πρώτο ραντεβού για να συζητήσουμε, να γνωριστούμε και να δούμε τις επιθυμίες σου σχετικά με την έκδοση του βιβλίου σου.

Οι συγγραφείς του μήνα

Η πρότασή μας

Ο δρόμος της ζωής, είναι για όλους δύσκολος, για να τον διασχίσεις όμως πρέπει να ζήσεις, και το να ζήσεις μετά από τον θάνατο, θέλει ψυχική και σωματική δύναμη. Τα ναρκωτικά, είναι ο αργός θάνατος της εποχής μας. Ο συγγραφέας του βιβλίου μας, αποτυπώνει τις εμπειρίες από τις λευκές μέρες στο χαρτί, προσκαλώντας μας να ζήσουμε μαζί με τα «Εξαρτημένα Παιδιά», να περπατήσουμε δίπλα τους και να κοιτάξουμε με τα δικά τους μάτια. Να κατανοήσουμε όσα κάνουν. Η επιτακτική ανάγκη που γεννιέται, για χρήση ουσιών, τους οδηγεί να κάνουν παράνομα πράγματα, ανήθικα, να κάνουν κακό στην ψυχή τους, στους ανθρώπους γύρω τους, στο κορμί τους. Νιώθουν τόσο μόνοι και προδομένοι. Τα «Εξαρτημένα Παιδιά», όμως είναι ένα βιβλίο «ελπίδα». Μπορείς πραγματικά να έχεις το δικό σου αύριο και να το ζήσεις. Θέλει αγώνα όμως, που με πάλη και επιμονή, κερδίζεται. Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα και εμπειρίες

Register

A link to set a new password will be sent to your email address.

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την επεξεργασία της παραγγελίας σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη πολιτική απορρήτου.

Lost Password

Χάσατε τον κωδικό σας; Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό μέσω email.

Close
Close
Shopping cart
Close
Wishlist