Εκδόσεις Φιλία

Αυτοέκδοση

Aναλαμβάνουμε να εκδόσουμε βιβλία νέων και μη συγγραφέων, από όλα τα ρεύματα της Ελληνικής λογοτεχνίας.

Η λύση της Αυτοέκδοσης έρχεται να δώσει μια διέξοδο σε παλιούς αλλά και νέους συγγραφείς, που θέλουν να δουν τα έργα τους δημοσιευμένα. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι συνεργασίας ανάμεσα σε έναν δημιουργό και μία εκδοτική εταιρεία.
Πόσο μάλλον όταν το κύριο μέλημα σ΄ αυτή τη συνεργασία είναι:

  • Η προαγωγή και προώθηση της τέχνης
  • Ο σεβασμός στον συγγραφέα / δημιουργό και
  • Η συνέπεια στο αναγνωστικό κοινό

Αυτοέκδοση, γιατί;

Η αυτοέκδοση είναι μια ιδανική διαδικασία, κυρίως για τους νέους και πρωτοεμφανιζόμενους. Όμως την ίδια διαδικασία επιλέγουν και καταξιωμένοι πλέον συγγραφείς, γιατί έτσι αυξάνουν τις πιθανότητες να αποκομίσουν ένα επιπλέον εισόδημα από την πώληση των βιβλίων τους.

Η πρόταση της αυτοέκδοσης σε προσιτές πάντοτε τιμές, είναι η νέα τάση στο χώρο των εκδόσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο συγγραφέας καλύπτει το κόστος παραγωγής του βιβλίου του και ο εκδότης αναλαμβάνει την έκδοση και προώθηση του βιβλίου, ανάλογα με την πρόταση συνεργασίας που θα συμφωνηθεί.

Σε 7 απλά βήματα

1. Κατοχύρωση του έργου σας

Φροντίστε, αν το επιθυμείτε, να το έχετε κατοχυρώσει πριν (με συμβολαιογραφική πράξη ή στέλνοντάς το συστημένο σε κλειστό φάκελο στον εαυτό σας, κρατώντας την απόδειξη του ταχυδρομείου).

2. Στείλτε το έργο σας ηλεκτρονικά ή τυπωμένο.

Μπορείτε να το στείλετε στο mail της εταιρείας μας, αλλά μην ξεχάσετε να γράψετε λίγα λόγια για εσάς, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Φυσικά προτιμούμε να κανονίσουμε μία συνάντηση, ώστε να σας συστηθούμε και να έχουμε τη χαρά να σας γνωρίσουμε από κοντά.

3. Πρόταση συνεργασίας.

Σε λίγες μόνο ημέρες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, αρχικά για να σας εκθέσουμε τις επιλογές έκδοσης και να σας ανακοινώσουμε την προσφορά μας. Αν η απάντηση είναι θετική, τότε έχετε κάνει ένα βήμα προς το όνειρο!
Θα μιλήσουμε και θα επιλέξουμε από κοινού ποια από τις προτάσεις συνεργασίας μαζί μας που σας ταιριάζει.

4. Υπογραφή Συμφωνητικού

Υπογράφετε μαζί μας ιδιωτικό συμφωνητικό, που σας κατοχυρώνει για όλη την περαιτέρω πορεία της συνεργασίας μας. Θα μιλήσουμε και θα επιλέξουμε από κοινού ποια από τις προτάσεις συνεργασίας μαζί μας που σας ταιριάζει.

5. Επιμέλεια και μορφοποίηση

Το επόμενο βήμα είναι να επιμεληθούμε το έργο σας (σελιδοποίηση, κεφαλαιοποίηση, τελική επεξεργασία) και συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας για όποιες αλλαγές – διορθώσεις χρειάζονται και τη δική σας έγκριση. Η διαδικασία αυτή θα διαρκέσει ανάλογα με τον όγκο και το θέμα του έργου σας, και ανάλογα την αρχική κατάστασή του. Παράλληλα και όσο διαρκεί η επιμέλεια του βιβλίου, συνεργαζόμαστε μαζί σας για την γραφιστική δημιουργία του εξώφυλλου, μέχρι την ολοκλήρωσή του.

6. ISBN

Σε αυτό το στάδιο φροντίζουμε να εξασφαλίσουμε τον «διεθνή μοναδικό αριθμό βιβλίου» για το έργο σας (ISBN) από την διεθνή υπηρεσία ISBN.

7. Εκτύπωση βιβλίου

Τελευταίο βήμα είναι να σας τυπώσουμε ένα ολοκληρωμένο βιβλίο, στην τελική του μορφή. Αφού συμφωνήσουμε, τότε προχωράμε στην έκδοσή του, σε όσα τεμάχια έχουμε συμφωνήσει.

Η εκτύπωση γίνεται στο εκτυπωτικό μας κέντρο Just Print

Ύστερα από αυτό, κρατάτε το βιβλίο σας στα χέρια σας !!!

Έχουμε καταφέρει να πραγματοποιήσουμε το συγγραφικό σας όνειρο !!!

Register

A link to set a new password will be sent to your email address.

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την επεξεργασία της παραγγελίας σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη πολιτική απορρήτου.

Lost Password

Χάσατε τον κωδικό σας; Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό μέσω email.

Close
Close
Shopping cart
Close
Wishlist