Εκδόσεις Φιλία

Είμαστε εδώ για να δώσουμε ζωή στην ιδέα σας.

Αναδείξτε τον συγγραφέα που κρύβεται μέσα σας! Ως εκδοτικός οίκος, προσφέρουμε ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών που θα εκπληρώσουν κάθε ανάγκη σας για την έκδοση του βιβλίου σας.

Εάν είστε έτοιμοι να πραγματοποιήσετε το όνειρο σας να αυτοεκδόσετε ένα βιβλίο, εμπιστευθείτε μας για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Αφήστε μας να φροντίσουμε για κάθε λεπτομέρεια, ενώ εσείς απολαμβάνετε τον δημιουργικό σας ταξίδι προς την αυτοέκδοση.

Αναλαμβάνουμε τη μορφοποίηση του βιβλίου σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή, καθώς και με τον σχεδιασμό εξωφύλλου και εσωτερικών σελίδων

Προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες σχεδίασης εξωφύλλων βιβλίων για να καλύψετε τις ανάγκες σας και να έχετε ελκυστικά και επαγγελματικά εξώφυλλα στα βιβλία σας.

Προσφέρουμε υπηρεσίες επιμέλειας και βελτίωσης των κειμένων των έργων σας. Αυτό περιλαμβάνει την ανάλυση και διόρθωση της γραμματικής, της ορθογραφίας, της συντακτικής δομής, καθώς και την προσαρμογή του ύφους και της ροής του κειμένου από έμπειρους επιμελητές.

Δημιουργία εικόνων για παιδικά βιβλία, που θα είναι ελκυστικές και κατανοητές για τα παιδιά. Οι εικόνες θα αφηγούνται ιστορίες ή θα παρέχουν οπτική υποστήριξη στο κείμενο.

Δημιουργούμε γραφικά και εικόνες που ενισχύουν το μάθημα και την κατανόηση σε εκπαιδευτικά βιβλία. Αυτές οι εικόνες μπορούν να παρέχουν οπτική αναπαράσταση των έννοιων, παραδείγματα ή γραφικές αναπαραστάσεις των διαδικασιών.

Αναλαμβάνουμε την έκδοση ISBN και την παράδοση των βιβλίων στην εθνική βιβλιοθήκη. 

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προστατεύσετε τα πνευματικά δικαιώματα και να διαχειριστούν τις άδειες χρήσης των έργων σας.

Αναλαμβάνουμε την καταχώριση των βιβλίων σας στις βιβλιογραφικές βάσεις osdelnet και vivlionet

Εκτυπώνουμε τα έργα σας σε έντυπη μορφή.

Προσφέρουμε υπηρεσίες επαγγελματικής μετάφρασης  των έργων σας για τη διεύρυνση της αγοράς τους ή για συγκεκριμένο κοινό που θέλετε να απευθυνθείτε. 

Με συνεργασία το γραφείο betterfly digital μπορούμε να σας οργανώσουμε την παρουσίαση του βιβλίου σας και να ολοκληρωθεί όπως την έχετε ονειρευτεί.

Συλλεκτικές εκδόσεις, ηχητικά βιβλία, e-books ακόμα και βιβλία με qr codes για να βλέπουν ή να ακούνε οι αναγνώστες έξτρα πληροφορίες. 

Προσφέρουμε υπηρεσίες αποθήκευσης και διανομής των βιβλίων σε συγγραφείς που επιθυμούν να αποφύγουν τον κόπο και το κόστος της διαχείρισης αυτών των πτυχών της αυτοέκδοσης.

Aναλαμβάνουμε την προώθηση των βιβλίων σας μέσω διαφημιστικών ενεργειών, συμπεριλαμβανομένης της διαφήμισης σε μέσα ενημέρωσης, ιστοσελίδες, blogs και κοινωνικά δίκτυα. 

Σας συμβουλεύουμε και σας καθοδηγούμε σχετικά με τη διαδικασία αυτοεκδόσεως, την ανάπτυξη του έργου σας και τη δημοσιοποίηση του. συμβουλεύουμε για την ανάπτυξή του επαγγελματικού σας προφίλ και την καριέρα σας στον χώρο της συγγραφής και των αυτοεκδόσεων.

Αναλαμβάνουμε και τη δημιουργία blog ή site και σελίδες στα social για το προφίλ σας. 

Register

A link to set a new password will be sent to your email address.

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την επεξεργασία της παραγγελίας σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη πολιτική απορρήτου.

Lost Password

Χάσατε τον κωδικό σας; Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό μέσω email.

Close
Close
Shopping cart
Close
Wishlist