Εκδόσεις Φιλία

Ο Χώρος τέχνης AndieArt σας περιμένει τη Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023 στις 18:00, που θα φιλοξενήσει την Ξανθή Τσιάρα, συγγραφέα του βιβλίου «παρα-ΛΙΓΟ γονείς» από τις εκδόσεις Φιλία για να υπογράψει και να συζητήσει μαζί σας για το βιβλίο και την πορεία του. Θα είναι στα πλαίσια της ομαδικής έκθεσης «LISTEN… A CHILD’S CRY / 19 ημέρες τέχνης κατά της παιδικής κακοποίησης»

Το Παρα-λίγο γονείς, είναι ένα μυθιστόρημα βασισμένο σε αληθινές βιωματικές ιστορίες της Τσιάρα Ξανθής. Αναδεικνύει την πολυπλοκότητα και τις αντιφάσεις των γονικών σχέσεων και το πώς οι συμπεριφορές των γονιών πληγώνουν τα παιδιά τους.

Η ηρωίδα Αλεξία είναι ένα τραυματισμένο παιδί. Όσο μεγαλώνει το συνειδητοποιεί και κάνει τα πάντα για να το αλλάξει.

Μέσα από τη ζωή της μαθαίνουμε να εξελισσόμαστε, να αλλάζουμε τις άσχημες πεποιθήσεις μας ώστε τα δικά μας παιδιά να μεγαλώσουν καλύτερα.

Το βιβλίο μιλάει για τους παρα-“ΛΙΓΟ” γονείς, αλλά και για όλους εκείνους τους παρα”λίγο” γονείς, καθώς η Αλεξία, μέσα στις διαδοχικές δυσκολίες της, βιώνει και τη νεογνική απώλεια.

Το ταξίδι της Αλεξίας είναι μια συνεχής περιπέτεια.

H Διάρκεια της έκθεσης είναι 1-19 Νοεμβρίου 2023

Στηρίζοντας ταυτόχρονα “Το Χαμόγελο του Παιδιού“, αποδίδοντας στον Οργανισμό το 10% από την πώληση κάθε «έργου» και το 5% από κάθε συμμετοχή, υποστηρίζοντας τις ολιστικές δράσεις και υπηρεσίες του.

Στοιχεία επικοινωνίας:

AndieArt: Αντιγόνη Παγώνα (χώρος έκθεσης)

post@antigonipagona.com – Τηλ. 211 416 6448

Διεύθυνση: Φαραντάτων 12, 11527 Αθήνα

www.antigonipagona.com

Εκδόσεις Φιλία :

Τηλ. 210 7787751 – 6938833900 – www.filiabooks.gr – info@filiabooks.gr

Υπεύθυνη οργάνωσης: Betterfly Digital – marlou@betterflydigital.gr – www.betterflydigital.gr

Με την υποστήριξη: Κάμπος Χίου – www.kampos.chios.gov.gr

Tagged

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Register

A link to set a new password will be sent to your email address.

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την επεξεργασία της παραγγελίας σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη πολιτική απορρήτου.

Lost Password

Χάσατε τον κωδικό σας; Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό μέσω email.

Close
Close
Shopping cart
Close
Wishlist